Μεσολόγγι: Ένοχος ο κρεοπώλης για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου Ημερομηνία:
Σήμερα 1/7/2025, 13:00 - Εμφανίσεις: 14
Ολοκληρώθηκε σήμερα η δίκη για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, όπου το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αγρινίου απεφάνθη με ομοφωνία την ενοχή του κρεοπώλη για το στυγερό έγκλημα.
Ατάραχος ο κατηγορούμενος για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου Ο κατηγορούμενος άκουσε την απόφαση ατάραχος χωρίς καμία αντίδραση, ενώ οι δικηγόροι υπεράσπισης προσπάθησαν να πείσουν να γίνουν δεκτά ελαφρυντικά.
Ωστόσο η Εισαγγελέας πρότεινε να μην αναγνωριστεί κανένα, λέγοντας ότι παρευρίσκονταν καταγγελίες ότι κακοποιούσε σκυλιά, κάτι που επιβαρύνει τη θέση του, σύμφωνα με το agriniopress.gr.
Οι δικηγόροι υπεράσπισης χαρακτήρισαν την συγκεκριμένη αναφορά «πυροτέχνημα» της υποστήριξης της κατηγορίας για να απωλεσθεί η περίπτωση ελαφρυντικών.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Το Δικαστήριο διέκοψε με σκοπό να συνεδριάσει για να λάβει απόφαση αναφορικά με τα ελαφρυντικά.
Ένταση στο δικαστήριο Μετά ένταση προκλήθηκε μεταξύ των συγγενών του Μπάμπη Κούτσικου και αυτών του κατηγορούμενου, όταν μια συγγενής του κρεοπώλη δήλωσε πως «ο δολοφόνος είναι έξω», κάτι που εξόργισε την μητέρα του θύματος, η οποία ζήτησε να κατονομαστεί.
Το ίδιο κλίμα επικράτησε χθες και κατά την αγόρευση των δικηγόρων υπεράσπισης καθώς η μητέρα του Μπάμπη αντέδρασε όταν ειπώθηκε ότι η ίδια γνώριζε για το μοιραίο ραντεβού του γιου της και γνώριζε που βρισκόταν.
Με αυτό ενδεχομένως η υπεράσπιση είχε την επιθυμία να δείξει ότι υπήρχε κάποια έκνομη πράξη, καθώς στην αίθουσα είχε ακουστεί ότι ο Μπάμπης ασχολούνταν με την αναζήτηση αρχαίων....